Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

Web áruházunkban törekedtünk arra, hogy a megrendelt termék(ek) kiszállításánál több fajta szállítás mód közül választhassanak vásárlóink, hogy egyszerűen és kényelmesen át tudják venni a megvásárolt terméket. Így reméljük minden kedves vásárlónk megtalálja a neki megfelelő szállítási módot, melyek a következők.

A rendeléseket 1-2 munkanapon belül tudja cégünk teljesíteni, hogy ha az adott termék raktáron van.

Szállítási módok áruházunkban:

Személyes átvétel:

Azon kedves vásárlóinknak akik személyesen szeretnék átvenni a megrendelt terméket, Budapesten 2 átvételi ponton tudják ezt megtenni, előzetes egyeztetést követően:

Átvételi pontok:

Budapest, XVI. kerület, Felsőmalom u. - Bányász utca sarka (előzetes egyeztetést követően)

Budapest XVII. kerület, Óvónő utca 52. hétköznap 9:30-15:30 óra között előzetes egyeztetést követően. 

Nagytarcsa, Ady Endre utca 16/2. hétköznap délután, hétvége (előzetes egyeztetést követően)

 

Átvételi pontokon csak előre megrendelt árút lehet átvenni, árukészletet ott nem tartunk

Pick Pack Pont:

Az ország 85 városában megtalálható több mint 400 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti az okoskajatek.hu webáruházban megrendelt csomagját.

A Pick Pack Pont-ok Inmedio, Relay hírlapüzletek, valamint MOL, OMW töltőállomások amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Pick Pack Pont szállítás díja egységesen: 1504 Ft., 15 001 Ft felett 904 Ft, 19 001 Ft felett ingyenes

További információk a Pick Pack Pont szállításról

Posta MPL:

Mind belföldre, mind külföldre megbízhatóan, gyorsan és pontosan szállítja a megrendelt terméket a Magyar Posta, melynek a belföldi szállítási díja a következő: 1640Ft, Külföldi szállításról érdeklődjön emailben.

A házhoz szállítás munkaidőben  történik 9-17 óra között a megrendelést követő első munkanapon. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni.

A megrendeléskor a termék kiszállítására Magyar Posta csomagküldését választhatja.

Szállítás díjai:

Bruttó 13 500 Ft alatt 1640 Ft,

Bruttó 13 501 Ft feletti rendelés esetén 1160 Ft

Bruttó 19 001 Ft feletti rendelés esetén ingyenes.

A foltoszsiraf.hu ( korábban Okoskajáték.hu) a kiszállítást alvállalkozókkal végezteti és ennek összegét tovább számlázza a vásárló (vevő részére).

Fontos tudni, hogy a foltoszsiraf.hu (korábban Okoskajáték.hu) webáruház nem tud felelősséget vállalni a helytelen cím megadás miatti csomagkésedelemért! Fontos tudni, hogy a kiszállítást a szállított csomagmennyiség és természetesen a forgalom is befolyásolhatja, így egyes esetekben a 24 órán belüli kiszállítás csúszhat egy napot.

Minden rendeléshez tartozik egy egyedi azonosító, amit a rendelés után e-mailben küldünk meg Önnek.

Ha szeretne üzenni valamit a futárnak a szállítási címmel kapcsolatban, vagy Nekünk a csomaggal kapcsolatban, azt a megrendelés megjegyzéshez írja be.